Augustinus College
Image default
Beauty en verzorging

Een betere doorbloeding

Wanneer je zit te denken aan een bindweefselmassage in Apeldoorn zit je bij ons helemaal goed. Wij bestaan uit een gespecialiseerd team die je weer helemaal de boost kan geven die je nodig hebt. Als je kampt met huidproblemen kan een bindweefselmassage je een uitkomst bieden. Deze massages verbeteren namelijk de conditie van je huid. Dit heeft meerdere redenen. Doordat de bindweefselmassage de doorbloeding stimuleert komt er meer zuurstof in je bloed. Dit zorgt er voor dat je rimpels en verslapte huid enorm kan verminderen. Op deze manier kan je er voor altijd jong uit blijven zien. Rimpels kunnen zelfs worden voorkomen.

Ontsnappen uit de sleur

Met een behandeling van één keer in de zes weken behaal je het beste resultaat. De bindweefselmassages zijn niet alleen goed voor je huid, maar ze geven je ook nog eens een volledig momentje voor jezelf waarbij je heerlijk kan ontspannen. Even ontsnappen uit de drukte en stress en genieten van de massage in Apeldoorn! Thuis kunt je crèmes gebruiken die worden geadviseerd door onze getalenteerde werknemers. Hierdoor ligt de verzorging van uw huid ook in je eigen handen. Wanneer je zo vaak smeert als wordt aangeraden, ga je vanzelf resultaat zien. Dat is toch heerlijk?

Een snellere genezing van wonden

Bindweefsel speelt daarnaast een grote rol bij wondgenezing. Wanneer je bindweefsel niet goed zijn werk kan doen heb je kans dat wondjes minder snel dichtgaan en lelijker genezen. De kans op littekens wordt dus automatisch groter. Ook dit kan worden aangepakt bij een bindweefselmassage in Apeldoorn. Er wordt vooraf goed gekeken naar wat jouw huid nodig heeft en daarop word je behandeld. Zo ben je er altijd zeker van dat je resultaat gaat zien of voelen. Of het nou gaat om kwaaltjes die bij ouderdom horen of juist om jeugdproblemen zoals acne, bij ons kan je terecht. Boek snel je afspraak of kom langs in onze salon!