Augustinus College
Image default
Aanbiedingen

Waarom jij voor een goed opgeruimd kantoor moet zorgen

Er zijn veel aspecten waar jij op moet letten als je een groot bedrijf hebt. Omdat dit er zo veel zijn, zullen er ook zaken zijn die je snel vergeet uit te voeren. Eén daarvan is bijvoorbeeld de schoonmaak van jouw kantoor. Deze is echter wel erg belangrijk. In deze blog zullen we je meer vertellen over waarom jij je kantoor goed moet schoonmaken. Lees dus snel verder!

Hogere concentratie van werknemers

Als jouw kantoor erg onopgeruimd is, kan dit ten koste gaan van de concentratie van jouw werknemers. Dit wil je natuurlijk voorkomen, aangezien een hogere concentratie leidt tot beter werk. Ook al lijkt het misschien geen directe vorm van afleiding, als er veel troep ligt in de wandelgangen of op de werkplek zelf, zullen jouw werknemers eerder afgeleid raken, aangezien het voor een minder formele sfeer zorgt.

Draagt bij aan de algemene look van jouw bedrijf

Als jij in een bedrijf werkt waar vaak gasten over de vloer komen, is het extra belangrijk dat er goed opgeruimd is. Vooral als dit een eerste indruk is. Je wil namelijk professioneel overkomen, wat niet gaat lukken als jouw pand erg onopgeruimd is. Dit laat namelijk juist slordigheid zien. Als jouw pand dit uitstraalt, zullen gasten dit gelijk associëren met de kwaliteit van het werk dat je levert, waardoor ze minder snel een samenwerking met jou zullen aan gaan.

EW Facility

Een probleem dat veel bedrijven hebben op het gebied van het uitvoeren van facilitaire taken, is dat ze er simpelweg geen tijd voor hebben. Iedere werknemer heeft zo zijn eigen taken, maar niemand wordt aangewezen voor deze facilitaire taken. Het is daarom geen slecht idee om een facilitair bedrijf in te schakelen hiervoor. Wij raden EW Facility aan. Dit facilitaire team zorgt voor een perfecte kantoor schoonmaak. Hierbij leggen zij niet alleen de focus op de schoonmaak zelf, maar ook de manier waarop dit uitgevoerd wordt. Van EW Facility kun jij de perfecte schoonmaakservice verwachten, die je wordt aangeboden met een glimlach. Ben jij hierin geïnteresseerd? Neem dan snel een kijkje op hun website en kom in contact! 

 

https://www.ew.nl/