Augustinus College
Image default
Internet marketing

Samenwerken met een internetbureau | Zicht Online

Wat is een Digital Marketing Agency?
Een digitaal marketingbureau onderscheidt zich van uw traditionele marketingbureau doordat het zich doorgaans richt op resultaatgerichte marketing in de digitale wereld. Meetbare marketing en ROI is de naam van het spel.

Dit artikel is geschreven door Zicht Online, een full service internetbureau uit Rotterdam.

Een legitiem digitaal marketingbureau doet niet aan “spray and bid” marketing. Weg zijn de radio- of tv-spots en de advertenties in tijdschriften. In plaats daarvan komt een team van strategen, consultants, creatieven en ontwikkelaars die vanaf de basis samenwerken om meetbare resultaten te leveren. Een digitaal marketingbureau is een merkontwikkelings- en leadgenererende motor.

Digitaal Marketingbureau vs. een marketingbureau
Marketingbureaus dansen nog steeds aan beide zijden van de marketinglijn, waarbij vaak traditionele of louter creatieve initiatieven worden gestimuleerd. Bedrijven willen een mooie website – maar ze hebben ook een website nodig die bezoekers omzet in resultaatgerichte resultaten, zoals leads of aankopen. Helaas hebben veel marketingbureaus niet de kennis of interne vaardigheden in huis om beide te leveren.

Wat een digitaal marketingbureau moet doen
Nu ik digitale marketingbureaus als teams van superhelden heb laten klinken, vraag je je waarschijnlijk af wat ze normaal gesproken doen. Laten we eens kijken naar de drie belangrijkste gebieden waarop digitale bureaus zich richten.

Bekijk de website van het internetbureau Zicht Online voor meer informatie.

Digitale marketingbureaus Verbeteren van uw bedrijf
Een groot digitaal marketingbureau heeft de middelen om uw marketing van top tot teen over te nemen. Om te beginnen kunnen zij dankzij hun zakelijke expertise de behoeften van uw merk evalueren en een krachtige strategie ontwikkelen die de winst maximaliseert.

Ze werken samen met uw bedrijf om de efficiëntie en productiviteit te verbeteren. Met hun hulp definieert u beter uw doelstellingen en stelt u meetbare doelen.

Bovendien vereist de focus op data en targeting een duidelijke definitie van uw beoogde koper, die doorgaans specifieker is dan de huidige bedrijven. Wanneer u met een digitaal marketingbureau werkt, bepaalt u precies wie uw ideale koper is en analyseert u zijn kooptraject. Zoals ik al zei, digitale marketing is zeer gericht.

Wanneer u uw doelwit goed kent, bepaalt u wat uw berichten en voordelen moeten zijn om rechtstreeks met uw ideale koper te spreken. Uw unieke propositie, die aansluit bij uw ideale koper, is wat een verbinding vormt met de mensen die van uw bedrijf kopen.

Digitale marketingbureaus beheersen uw merk online
Omdat digitale marketing draait om uw online aanwezigheid, zal een digitaal marketingbureau uitgebreid werken aan de ontwikkeling van uw online hub. Dit kan, en doet dit meestal ook, vele vormen aannemen.

Een zeer effectieve, kopersgerichte website stelt u in staat om uw merk online te presenteren. Van daaruit helpt een digitaal marketingbureau u te bepalen welke platforms en kanalen moeten worden gebruikt om uw ideale kopers te bereiken.

Een deskundig digitaal marketingbureau positioneert uw bedrijf als marktleider door het creëren van content die u in staat stelt om uw merkbevoegdheid en expertise online te vestigen. Als echte experts voert een team van bureaus de meest moderne en effectieve contentstrategieën uit om de best mogelijke organische zoekresultaten te bieden.
Zij creëren en implementeren deskundige social media marketing strategieën die een marketing ROI leveren die verder gaat dan wat traditionele marketing ooit zou kunnen leveren. Social media zullen, als ze goed gedaan worden, gericht zijn op de context van het kanaal en toch passen in de algemene marketingstrategie.

Digitale marketingbureaus verhogen ROI
Een van de belangrijkste diensten van een digitaal marketingbureau is een gestage en betrouwbare impuls voor uw rendement op uw investering. Een hogere ROI betekent één ding, een hogere winst.

Er is geen afwikkeling in digitale marketing. Een goed digitaal marketingbureau zal nooit stoppen met het testen en herwerken van hun strategie om uw ROI te verhogen en de algehele effectiviteit ervan te verbeteren.

Digitale marketingbureaus evalueren uw websiteverkeer, bepalen de beste online platformen om in te investeren en behouden voortdurend de balans tussen uw marketingactiviteiten en de resultaten die ze leveren.

Werken met een digitaal marketingbureau betekent dat er meer leads worden geconverteerd naar klanten. Dat betekent omzetgroei op lange termijn.

Nog één ding om over na te denken: Om alles te doen wat een digitaal marketingbureau doet, moet u een marketingstrateeg, marketingmanager, ontwerpers, copywriters en ontwikkelaars inhuren om uw eigen digitale marketingafdeling te bouwen. Bedenk wat uw geld koopt bij het inhuren van een digitaal marketingbureau in plaats van het aannemen van fulltime medewerkers. Praat over het maken van de juiste investering!

Weet u wanneer u uw marketing moet uitbesteden en wanneer u deze intern moet houden?

Wat Uhuru anders doet, is het verschil
Uhuru is niet uw gemiddelde digitale marketing bureau. Wij richten ons op samenwerking voor de groei van uw bedrijf. Elk lid van ons team leert de ins en outs van uw bedrijf kennen, alsof het hun eigen bedrijf is. Op die manier weerspiegelt ons werk de ziel van uw merk en levert het resultaten op die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Er is geen one-size-fits-all cijfer dat op alle niveaus past

https://zicht.nl/