Augustinus College
Image default
Aanbiedingen

Redenen waarom bezoekers uw site verlaten

prijs one page website

Het aantal bezoekers op uw website is een goede indicator, maar het is niet altijd een bewijs van succes. Toen deze bezoekers meteen wegslikten, werd hun bezoek meegenomen, maar het was eigenlijk waardeloos omdat ze geen actie ondernamen. Wil je weten waarom bezoekers je website verlaten?

Slechte indeling

De eerste indruk is belangrijk. Dit is iets dat je niet langer kunt ervaren, dus je wilt dat het beter wordt. Wanneer uw website er lelijk, verouderd of verwarrend uitziet, kan dit de mening van bezoekers beïnvloeden. Het ontwerp moet voldoen aan de verwachtingen van de bezoeker en dus niet alleen bij het product passen, maar ook bij de doelgroep.

Schrijf fouten en duidelijke tekst

Tekst en afbeeldingen zijn de belangrijkste onderdelen van uw website. Wanneer uw gebruikers deze teksten beginnen te lezen en talloze typefouten of onduidelijke teksten tegenkomen, ontstaat er een gevoel van wantrouwen: is uw product zo goed als tekst?

Onnodig account

Open uw mailbox en tel het aantal berichten dat is gekoppeld aan het account dat u moet maken om een ​​actie uit te voeren. Bezoekers willen om verschillende redenen geen account opnieuw aanmaken. Probeer daarom uw website zo vrij mogelijk te maken van inlogverplichtingen. In de online winkel kun je er ook voor kiezen om als bezoeker te kopen zonder een account aan te maken.

Niet geschikt voor mobiele apparaten

Als je je huis uitloopt, kun je niet ontsnappen: mensen zijn overal op mobiele apparaten. Deze apparaten kunnen (bijna) allemaal op internet staan, waardoor je ook toegang hebt tot je website. Als uw site niet geschikt is voor een bezoeker om toegang tot uw apparaat te proberen, zal die persoon het snel opgeven. Bovendien is het onwaarschijnlijk dat hij / zij in de toekomst via een computer toegang krijgt tot uw website …

Niet up-to-date

Wanneer u de website gebruikt om uw projecten / artikelen weer te geven of nieuws of blogs met bezoekers deelt, zorg er dan voor dat u ze regelmatig bijwerkt. Schrijf zoveel mogelijk posts of blogposts en zorg ervoor dat je inventaris / items up-to-date zijn. Als de datum van het laatste nieuws 5 jaar geleden was, wordt uw website als “dood” beschouwd en verdwijnt ook de interesse van bezoekers.

De vereiste informatie is niet gevonden

Mensen die informatie zoeken op internet zijn niet altijd zo geduldig. Als de persoon met een paar klikken niet kan vinden wat u zoekt, gaat hij naar Google en wordt hij uiteindelijk een van uw concurrenten. Zorg ervoor dat de juiste informatie zich op de juiste en gemakkelijk toegankelijke locatie bevindt.

Links afbreken

Je hebt een website bezocht en een aantal interessante dingen gezien: klik op de website en je zult merken dat de pagina die je bezoekt leeg is of niet de juiste inhoud heeft … Dit is iets wat we allemaal herkennen. Dit is dan ook de belangrijkste oorzaak van ergernis bij toeristen. Zorg ervoor dat de links op uw website correct en up-to-date zijn. Op deze manier komt de bezoeker altijd terecht waar hij / zij wil eindigen, wat het makkelijker maakt om de informatie te vinden die hij / zij nodig heeft.

Verdwaald in het profiel

De superspecifieke introductiepagina ziet er misschien erg goed uit, maar is meestal een aanslag op de gebruiksvriendelijkheid van de website. Bezoekers komen niet naar uw website om open pagina’s te bekijken, maar zijn op zoek naar inhoud. Gebruik daarom geen inleidende pagina’s en breng uw gebruikers rechtstreeks naar uw website. Als je nog steeds een introductiepagina nodig hebt (bijvoorbeeld vanwege taalkeuze), moet je een eenvoudige pagina kiezen met dezelfde stijl als de rest van de site. Maak duidelijke keuzes en leg zo nodig kort uit.

Tot slot

Bezoekers zijn belangrijk. Als een vis in de oceaan van talloze websites en digitale wedstrijden, moet je voor elke bezoeker strijden. Vermijd daarom het zoveel mogelijk te gebruiken, want bezoekers zullen helemaal niet geïrriteerd raken en uw site verlaten. We werken samen om ervoor te zorgen dat uw website gebruiksvriendelijk is en bezoekers aantrekken en uitnodigen.

https://www.webdeveloper.today/2021/10/google-ads-are-disabled-on-old-website.html

https://webdevelopmentapp.com/nl/prices.html