Augustinus College
Image default
Particuliere dienstverlening

Ik wil zakelijk verhuizen! En nu?

Zeker tijdens de coronacrisis is het thuiswerken het nieuwe normaal geworden. Dit is goed te merken bij de bedrijven. Veel panden zijn zo goed als leeg en aan veel bureautjes wordt niet meer aangeschoven. Een zakelijke verhuizing is hierdoor vaak noodzakelijk. De ruimte kan in het nieuwe pand weer optimaal benut worden en de overbodige kosten van een te groot pand zijn verleden tijd. Van Gastel Verhuizingen komt u graag helpen tijdens een zakelijke verhuizing, maar hoe werkt zoiets? U leest het in dit blog!

Plannen van een bedrijfsverhuizing

Het plannen van een verhuizing kost veel energie, laat staan wanneer het hele bedrijf van pand verhuisd. Natuurlijk zijn er een aantal zaken die al maanden van tevoren zijn geregeld, maar niet alles kan zo vroeg al voorbereid zijn. Van Gastel Verhuizingen begrijpt als geen ander dat het lastig is om, naast de dagelijkse werkzaamheden, ook nog een verhuizing in goede banen te leiden. Hierdoor adviseren wij om het dan ook uit handen te geven aan professionals. Onze beide vestigingen, verhuisbedrijf Etten-Leur en verhuisbedrijf Bergen op Zoom staan graag voor u klaar!

Professionele aanpak

Aangezien wij van van Gastel Verhuizingen erkende verhuizers zijn, houden wij ons aan bepaalde opgestelde regels. Hierdoor verloopt de verhuizing altijd professioneel. De eisen waar wij aan voldoen zijn onder andere een hoge mate van veiligheid, integriteit, vakmanschap, milieu en duurzaamheid. Zo hoeft u niet bang te zijn dat uw spullen kwijtraken of er niet met respect om wordt gegaan met uw documenten.

Wat bieden wij?

Of uw bedrijf nou groot of klein is, wij willen zo goed en snel mogelijk de verhuizing uitgevoerd hebben, zodat iedereen weer snel aan het werk is in plaats van aan het in of uitpakken. Wanneer u doet waar u goed in bent, zullen wij van Van Gastel Verhuizingen dat ook doen en u op de fijnste manier laten verhuizen!

https://www.vangastelverhuizingen.nl/