Augustinus College
Image default
Tuin en buitenleven

Geef je huis een unieke look met beton ciré

Beton ciré is een materiaal dat ook wel ‘woonbeton’ heet. Het zit al in de naam natuurlijk: beton voor in je huis. Het is eigenlijk een soort stuc die een betonlook creëert. Het is een erg populair materiaal geworden in vele huizen en interieurs. Maar hoe werkt dit nu precies en wat kost beton ciré? Dat zal in dit artikel op een rijtje gezet worden, Lees dus vooral verder.

Beton ciré op verschillende plekken in huis

Beton ciré kan overal in huis toegepast worden. Van in je badkamer tot op je meubels. Veel ondergronden zijn uitermate geschikt voor een laag beton ciré om zo een unieke uitstraling aan je interieur te geven. Zorg er wel voor dat het beton niet overheerst. Hier wordt de uitstraling niet mooier van.

Voordelen beton ciré

Beton ciré heeft veel voordelen waarvan de meest belangrijke toch wel is dat het snel resultaat geeft en dat je beton ciré gemakkelijk zelf zou kunnen aanbrengen. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden qua kleur door pigment aan de mix toe te voegen. Ook is er een groot aantal afwerkmogelijkheden waardoor elke muur met beton ciré er anders uit kan zien. Laat je creativiteit erop los en creëer een uniek interieur.

De kosten en aanbreng van beton ciré

Beton ciré is niet het meest goedkope materiaal hoewel de prijs kwaliteit verhouding goed is. Je betaalt iets meer, maar dan heb je wel wat. Daarnaast zul je om het materiaal aan te brengen gereedschap moeten kopen. Ook is het nodig om reiniger en impregneermateriaal te kopen. Als laatste moet er ook nog een coating aangebracht worden om het beton waterdicht te maken. Ook pigment om je favoriete kleur te mixen zal erbij moeten worden gekocht. Kijk voor alle actuele prijzen, mogelijkheden en aanbiedingen op SierbetonOnline.nl.