Augustinus College
Image default
Woning en Tuin

Een bouwkundige keuring Haarlem aanvragen?

Wanneer u op het punt staat om een bedrijfspand of woning te kopen, bent u bij bouw kundige keuring Haarlem. Wij staan namelijk bekend om onze expertise en kennis bij bouwkundige keuringen en zullen alle gebreken in het gebouw achterhalen. Hierdoor hoeft u dus geen zorgen te maken dat u iets koopt wat nog een heel bouwproject is. Bij bouwkundige keuring Haarlem helpen ze u daar graag mee!

Een rapport van bouwkundige keuring Haarlem

Wanneer onze ervaren bouwkundigen aan de gang gaan met uw bedrijfspand of woning zullen alle waarheden in een bouwkundig rapport komen te staan. Dit rapport kan al in verschillende situaties opgesteld worden. Wanneer u een huis of pand wil kopen, schade heeft opgelopen of in andere situaties. Met een rapport van de bouwkundige keuring Haarlem kunt u naar uw verzekeraar gaan om eventuele schadevergoedingen te krijgen.

Doordat wij uw huis zullen taxeren, hoeft u geen onnodige kosten te betalen voor een verzekeraar die dat gaat doen. In de rapporten vind je alles in begrijpelijke taal terug zodat u het ook zelf kunt lezen. Onderwerpen zoals schimmels in de muren, houtrot of andere problemen zullen puntsgewijs in het rapport te vinden zijn. Zo komt u niet voor verassingen te staan en weet u wat u gaat aantreffen wanneer u het pand of woning alsnog gaat kopen. Ook bent u met het rapport in staat om een oplevering te weigeren wegens de velen gebreken.

Het gaat u veel geld schelen wanneer u op de hoogte bent van de staat van de woning en bedrijfspand. Wij staan u graag ter woord via de mail, telefoon of het contactformulier op onze site. Bouwkundige keuring Haarlem is er voor elk soort gebouw, van bestaand tot nieuwbouw en zorgt ervoor dat alle waarheden aan het licht komen.