Augustinus College
Image default
Industrie

Dozen van karton bij de Dozenhal

Bij de Dozenhal, gevestigd in Ermelo, kunt u postdozen en diverse andere verpakkingsmaterialen aanschaffen. Bij ons kunt u kiezen uit meer dan 2500 verschillende dozen met diverse afmetingen en diverse golf diktes. Ook kunt u kiezen of u liever een nieuwe of juist een gebruikte doos wilt. Naast dozen vindt u in ons assortiment ook diverse andere verpakkingsmaterialen zoals tapes en dispensers, folies en afbreekmessen. 

Kartonnen dozen van Dozenhal

Bij de Dozenhal hebben wij diverse kartonnen dozen in ons assortiment. Ook hebben wij diverse verzend- en webshop dozen waardoor er een geschikt product is voor iedereen. Deze dozen zijn namelijk allemaal zeer geschikt om, over het algemeen, kleine tot middelgrote artikelen of producten mee te versturen via de post. Hier zit echter een verschil in tussen kleine dozen, zoals de postbakdozen en brievenbusdozen, die geschikt zijn voor het bezorgen in brievenbussen. Ook hebben wij grotere postdozen die niet door de brievenbus passen. Welke doos u ook kiest, al onze dozen zijn zeer makkelijk om in elkaar te vouwen en zijn daarom snel klaar om verzonden te kunnen worden. Onze brievenbus dozen zijn verkrijgbaar vanaf 250 stuks en zijn €0,53 per stuk. Ook hebben wij verpakkingen die precies geschikt zijn om een boek te versturen, de zogenaamde boekverpakkingen. Deze worden vaak in blanco of bruin geleverd. Deze boekverpakkingen kunt u bestellen vanaf 100 stuks en kosten €0,45 per stuk. De algemene postdozen hebben afmetingen van 32 x 29 x 04 en worden ook vaak in blanco of bruin geleverd. Ook deze kunt u vanaf 100 stuks bestellen en kosten €0,39 per stuk. Om te kijken welke doos u nu precies nodig heeft om uw artikelen te kunnen versturen, kunt u eens een kijkje nemen in onze webshop. 

Massieve platen

Naast dozen en diverse andere verpakkingsmaterialen kunt u tot slot ook massieve platen bij ons aanschaffen. Deze platen kunnen de stevigheid en stabiliteit van uw dozen vergroten wanneer u deze op elkaar wilt stapelen. De dozen staan meer stabiel als u tussen de paletten onze massieve platen plaatst. Ook hierbij zijn diverse formaten mogelijk zodat u snel aan de slag kunt gaan.