Augustinus College
Image default
Aanbiedingen

De verschillende soorten koffiemokken die jouw bedrijf nodig heeft

Koffiedrinken is een cultureel fenomeen dat in de loop der tijd zodanig populair is geworden dat het nu zelfs een bedrijfsmarkt heeft gecreëerd. Tegenwoordig zijn de kosten van één kop koffie voor veel mensen onbetaalbaar en toch is het elke dag iets dat ze niet kunnen missen. Bedrijven hebben deze kans opgemerkt en bieden nu verschillende soorten koffiemokken aan, zodat hun klanten een kopje koffie kunnen drinken terwijl ze onderweg zijn of op kantoor zitten. In deze blog zullen we de verschillende soorten koffiemokken behandelen die bedrijven nodig hebben.

 

Traditionele keramische mok

Allereerst hebben we de traditionele keramische mok, die nog steeds erg populair is bij koffiedrinkers. Dit type mok heeft een dikke wand waardoor de koffie niet afkoelt en een handvat waardoor de mok gemakkelijk vast te houden is. Bedrijven kunnen deze mokken personaliseren met hun logo of slogan om hun merk te promoten. Op deze manier ontstaan koffiemok met logo van Loopper. Een ander type mok is de porseleinen mok, die populair is vanwege zijn esthetische eigenschappen. Porselein is een duurzaam en elegant materiaal dat vlekbestendig is en het bedrijf een hoogwaardige uitstraling kan geven.

 

Papieren bekers

Vervolgens hebben we de papieren bekers die meestal worden gebruikt om koffie to go te serveren. Deze bekers zijn meestal gemaakt van geïsoleerd papier dat geen warmte doorlaat en zorgt ervoor dat de koffie warm blijft terwijl ze onderweg zijn. Bedrijven kunnen deze bekers ook personaliseren met hun logo om zo hun merkbekendheid te vergroten. 

 

Een ander type kopje dat vaak voor koffie to go gebruikt wordt, is de koffie to go beker. Deze bekers zijn meestal gemaakt van stevig plastic en hebben een deksel zodat er onderweg geen koffie wordt gemorst. Ook zijn deze bekers vaak herbruikbaar en zijn dus milieuvriendelijker dan de papieren bekers.

 

Elegante presentatie: glazen koffiemokken

Allerlaatst hebben we de glazen koffiemokken, die ideaal zijn voor thuisgebruik of voor bedrijven die hun drankjes op een elegante manier willen presenteren. Glas heeft als voordeel dat het transparant is en de kleur van de drankjes zichtbaar maakt. Bedrijven kunnen glazen mokken personaliseren met hun logo of de kleur van de drank erin aanpassen voor een mooie presentatie. Als laatste hebben we de aardewerken koffiemokken, die meestal handgemaakt zijn en van klei worden gemaakt. Bedrijven kunnen deze mokken gebruiken om een ​​rustieke uitstraling te geven aan hun drinkwarenlijn en klanten een unieke ervaring te bieden.

Bedrijven hebben veel opties voor het bieden van koffiemokken aan hun klanten, afhankelijk van hun merk en persoonlijke smaak. Of het nu gaat om keramische mokken, papieren bekers, koffie to go bekers, glazen mokken of aardewerken koffiemokken, bedrijven kunnen hun drinkwaren personaliseren met hun eigen logo en slogan om hun merk te promoten. Het is belangrijk dat bedrijven op zoek gaan naar de juiste koffiemokken die passen bij de behoeften en smaak van hun klanten en tegelijkertijd een positief beeld van hun merk uitdragen. Dus ga op zoek naar de koffiemokopties en kies de beste voor jouw bedrijf! Ben je echter op zoek naar een ander promotie artikel zoals, bedrukte aanstekers of bedrukte waterflessen? Bekijk dan eens de website van Loopper.

 

https://www.loopper.nl