Augustinus College
Image default
Banen en opleidingen

Coordinator ICT – Den Haag

Vacature Coordinator ICT – Den Haag

Functieomschrijving

Zoek jij een baan waarin je een volwassene technologische bijdrage geeft aan het overtreffen van de zorg? wil je werken aan het overtreffen van de dienstverlening en werkprocessen van ons gasthuis? spreekt het je aan dat wij het predicaat “top employer” hebben en in de top 10 “beste werkgever voor ict-ers in nederland” staan? dan zien we gaarne jouw sollicitatie tegemoet! Door uitzetting van de departement informatietechnologie zijn wij op zoek naar een ervaren coördinator ict.

Wat ga je doen?

Te hmc zetten we evenwichtig in op digitalisering van de zorg. Wij zien investeringen in digitalisering als de weg voorwaarts om de zorg vacant en betaalbaar te houden. Inzet van moderne technologie om onze zorgprocessen te optimaliseren vormen deel uit van de kern van de tactiek van ons ziekenhuis. De komende jaren investeren we daarom stoer in het voorts doorontwikkelen van de informatiehuishouding van het ziekenhuis. We zetten daarom de komende jaren ook in op het sterken en uitzetting van het cluster informatisering & automatisering ( i & a ). De afdelingen te dit cluster werken nauw tezamen met medewerkers te de diverse zorg- en stafclusters aan het overtreffen van de zorg. Tezamen vervaardiging we de zorg beter.

Als coördinator ict zorg jij voor de operationele aansturing van een team met circa 10 medewerkers en je coacht en ondersteunt de beheerders om zich overigens te ontwikkelen. Daarnaast leid je projectmatige veranderingen en door je sterke cognitie van het specialisme geef je inhoudelijk windrichting aan de werkzaamheden binnenshuis je team. Je geeft gezamenlijk met je team professioneel zeggenschap en reageert passend op geconstateerde incidenten en problemen. Vanzelfsprekend leidt jouw proactieve houding er toe dat we toegroeien naar een situatie waarin we incidenten en problemen kent te voorkomen. Gezamenlijk met de infrastructuurarchitect geef je windrichting aan de toekomstige ict wegennet van het ziekenhuis. Je bent aansprakelijk voor de vertoning van het team en rapporteert hierover aan de manager informatietechnologie.

Het werkveld

Onze ict-infrastructuur is een complexe vorm die 24 uur en 365 dagen per jaar een cruciaal divisie uit scheppen van de zorg die wij aanleveren aan onze patiënten. Onze vorm bevat een veelzijdig scala aan elementen : van telecom, netwerk componenten, server hardware, storage en os tot en met de applicaties die er op draaien. We werken o. A. Met windows os-en ( cliënt en server ), scom, sccm, vmware ( cloud foundation, vsphere en gezichtseinder ), microsoft sql, office365, cisco, palo alto en qua procesinrichting werken we volgens de itil methodiek.

Je stemt af met de andere teams in de basisbestanddeel informatietechnologie, andere porties van het cluster ( bijv. De ict service sociale groep ) en leveranciers. Je vormen goede werkafspraken met zowel afdelingen in als exclusief de ict. Jouw kennen speelt een belangrijke rol bij de innovation van de technische infrastructuur en in de zorg-projecten die ervoor zorgen dat het hmc hét hoogwaardige topklinisch gasthuis kan zijn.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt een afgeronde hbo of wo educatie op het regio van computerkunde, technische computerkunde of een vergelijkbare studie en je hebt minimaal vijf jaar werkervaring in een complexe ict omgeving. Capacity-, incident- en problem- beheer zijn voor jou kennis verordonneren waarin je veel cognitie en ervaring hebt opgedaan. Je bent vertrouwd met windows os-en, scom, sccm, vmware ( vcf, vsphere en horizon ), office365, cisco, palo alto en itil. Je hebt aantoonbare ruime technische ervaring als senior administrateur op vergelijkbare onderwerpen en je hebt cognitie van projectmanagement methodieken je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, proactieve geest en goede klantgerichtheid. Je hebt het bezit om te schakelen tussen strategisch en operationeel niveau je weet met jouw enthousiasme en coachende methode van leidinggeven je team te motiveren en inboezemen en je weet het team scherp te vasthouden op kwaliteit van de dienstverlening je hebt aantoonbare cognitie en recente relevante certificering op je specialisatie ( microsoft en vmware ) ervaring in een ziekenhuis en met ziekenhuis applicaties is een pre kom je bij ons werken? dan vragen wij om een vog ( testimonium omtrent rijrichting ).

Wat bieden wij jou?

Een jaarcontract op voet van 36 uur per week, met de intentie deze om te zetwerk naar onbepaalde tijd werken in een klein, voortvarend en professioneel team bij een werkgever die in de computable careerd awards van 2019 mooie effecten wist te verkrijgen je ontvangt een marktconform salaris. Inschaling is in consensus met de zwaarte van de functie en gedurende andere onzelfstandig van weten en ervaring. Je komt te werken in het eerste gasthuis in de haagse locatie met de certificering top employer pensioenopbouw bij pensioenfonds zorg & welzijn, 8, 33 % vakantietoeslag en 8, 33 % eindejaarsuitkering interessante extra ‘s, zoals : korting op het aankoop van een nieuwe rijwiel, mobiele adviseren, tablet of laptop en studiekostenvergoeding. Korting bij je sportschool, op je premie, voor kinderopvang in de buurt we zijn als werkgever mantelzorgvriendelijk en bieden goede voorwaarden hiervoor. Daarnaast bieden we vele initiatieven vanuit de gedeelte p & o om jou fit en groot te houden. Bekijk hier de bar overige arbeidsvoorwaarden homoloog cao ziekenhuizen

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/ict-manager.html