Augustinus College
Image default
Woning en Tuin

Alles wat je moet weten over de realisatie van BTL groen

Groen is ontzettend belangrijk in de leefomgeving van mensen. Naast een vriendelijk uiterlijk kan een groene omgeving zorgen voor betere lucht en opvang van regenwater. Hier kan veel geld mee bespaard worden en hiermee wordt ook de leefomgeving van de mensen een beetje gezonder. BTL realisatie kan je helpen om je plannen realiteit te laten worden. In dit artikel lees je alles over wat BTL realisatie kan betekenen voor jouw plannen voor een groenere omgeving.

De expertises van BTL realisatie

BTL realisatie is een van de drie onderdelen van BTL als geheel. Ook realisatie is onderverdeeld in verschillende expertises: aanleg en reconstructie, beheer en onderhoud, groendaken, spelen en vaste planten. Zo worden er groendaken aangelegd die de rioleringen kunnen ontzien van veel water. Daarnaast worden er door BTL realisatie ook speeltuinen aangelegd. Ook wordt het beheer na de aanleg van groene gebieden verzorgd door BTL zodat veiligheid en kwaliteit gegarandeerd kunnen worden. Voor elk van deze expertises zijn ervaren mensen in dienst die verstand hebben van hun vak, zodat ze je de allerbeste diensten kunnen bieden. Voor informatie en mogelijheden van elk van deze expertises kun je terecht op de website van BTL.

De projecten van BTL realisatie

Een voorbeeld van een project van BTL realisatie is het groendak dat is aangelegd op een gebouw van de Rabobank. Door al het groen is dit een perfecte plek voor biodiversiteit geworden. Er zijn insectenhotels geplaatst waardoor het dak een aantrekkelijke plek is geworden voor bijen en hommels. Ook zorgt het groene dak ervoor dat regenwater goed afgevoerd wordt. Dat bespaart de riolering veel werk. Voor meer informatie en meer voorbeelden van dit soort projecten kun je terecht op de website van BTL.