Augustinus College
Image default
Cadeau

Xiaomi-kubussen

Het wordt steeds moeilijker om de naamgeving van Xiaomi-kubussen te begrijpen. Gelukkig zijn de verschillen tussen beide minimaal, we zullen proberen uit te leggen wat wat is.

Er was geen officiële informatie van Xiaomi, Xiaomi Geeker Super Cube i3s Bijgewerkt verscheen onverwachts op de markt. Op het eerste gezicht is dit dezelfde kubus als de i3s. De veranderingen hadden invloed op de vulling.

Nu de kubus de BlueTooth-verbinding iets beter begon te houden, verdwijnt het signaal minder vaak. De kwaliteit van het plastic is iets verbeterd, omdat de eerste versies op dit punt niet succesvol waren. Zoals u kunt zien, zijn de wijzigingen klein, dus het heeft niet veel zin om de oude slimme kubus bij te werken.

Maar als je nog geen kubussen uit de Giiker-serie hebt, raden we je aan om de bijgewerkte versie te overwegen. De kosten zijn niet veranderd, dus u zult het verschil niet merken. Het is logisch om de meest geavanceerde kubus te kopen.

De Xiaomi Giiker Super Cube i3s Updated draait goed. Het is een magnetisch puzzelspel met uitstekende controle en goede snelheid. Dit is natuurlijk geen professioneel iets, maar gewoon heel leuk.

Daarnaast zijn er andere versies van de slimme kubus te koop. Bijvoorbeeld paars i3y of pastel i3. Als je iets ongewoons wilt, overweeg dan. – Meer informatie over

 

professionele rubiks kubus

 

https://breinbrekers.be