Augustinus College
Image default
Woningen

Opslagruimte Weert gebracht, gehaald en opgeslagen

Opslagruimte Weert nodig? Kijk eens naar de mobiele opslag- en verhuisservice nieuwe stijl van Boobox. Voor het scherpe tarief vanaf 69 euro per maand biedt Boobox opslagservice je een totaalplaatje: alle transporten en desgewenst de opslag van je boedel zijn in de prijs inbegrepen. Geen bijkomende kosten dus! Wat jij zelf doet is het voor de deur inladen van jouw opslagbox.

Bedrijf of particulier en op zoek naar goedkope en slimme opslagruimte? Ga je verhuizen en wil je kosten besparen? Dan is Boobox wellicht de oplossing voor jou.



Boobox mobiele opslag, wat is dat?


Boobox levert mobiele opslagboxen voor self-storage nieuwe stijl. Een opslagbox van Boobox heeft een volume van 7,5m3 en past exact op het parkeervak van een auto of gewoon recht voor de deur van je woning of bedrijf. Een Boobox heeft de inhoud van maar liefst 96 verhuisdozen die je, indien gewenst, makkelijk kunt mee bestellen tijdens de bestelling van je opslagbox(en). Een Boobox is geschikt voor de opslag van meubelen, een verzameling of magazijnvoorraad, maar ook voor winter- en/of zomeropslag is een Boobox heel doeltreffend.



 

Boobox opslagruimte Weert, de voordelen

Je kijkt op een compleet nieuwe manier tegen verhuizen en opslag aan. Met de verhuis- en opslagservice van Boobox bespaar je namelijk de volledige transportkosten omdat je zelf geen verhuiswagen of aanhangwagen meer huurt. De Boobox opslagboxen worden thuisbezorgd, gehaald en indien gewenst ook tijdelijk opgeslagen in het depot. Je bespaart dus ook veel tijd. Jij laadt je Boobox voor de deur in amper een uur zelf in. De besparing zit hem dus in de totaalservice van Boobox.

Opslagruimte Weert gezocht?

Boobox haalt je spullen op en vervoert  ze rechtstreeks naar het opslagdepot. Je spullen worden veilig opgeslagen tot jij ze nodig hebt.


De Boobox opslagbox in de praktijk



Via de website boobox.nl plaats je je online bestelling 24/7 en vanuit je luie stoel. Boobox bezorgt de benodigde opslagboxen waar en wanneer jij wilt. De dienstdoende chauffeur is van alles op de hoogte en weet precies wat er moet gebeuren. Jij begint met inladen van je spullen en sluit de opslagbox af met de schutwand. Met de sjorband zet je alles netjes en stevig vast. Je sluit de Boobox af met het bijgeleverd hangslot en jouw box is ready-to-go. De chauffeur haalt je spullen op en bezorgt ze rechtstreeks naar jouw nieuwe woning of het opslagdepot. 



Het reserveren van je eigen Boobox opslagruimte

Is de opslagservice nieuwe stijl van Boobox iets wat jij zoekt?

Bezoek dan de webpagina boobox.nl/opslagbox-boobox-reserveren/ en plaats je bestelling. Volg eenvoudig de instructies op het online bestelformulier en geef aan waar en wanneer je de boxen wilt laten leveren. Betaal via iDeal (aanbetaling is mogelijk) en alles wordt geregeld. Ook het retour krijgen van je opslagboxen is makkelijk en snel geregeld via de webpagina “breng mijn Boobox terug”.  Zodra je opslagbox weer terug is start jij met het uitladen van je spullen.

Weet je het nog niet of heb je vragen?

De klantenservice van Boobox is vriendelijk en behulpzaam. Neem contact op via 0475-476319 of vraag eerst een online offerte aan. Interesse in goedkope opslagruimte Weert nieuwe stijl? Bestel een Boobox!


https://boobox.nl/opslagruimte-weert/