Augustinus-college

Ontwerp een trap op maat!

Een grote verbouwing staat jou te wachten en stiekem zie je er erg tegenop. Het grootste probleem waar je namelijk tegenaan loopt, is de traprenovatie. Hoewel je graag dezelfde trap zou renoveren, lijkt het je een beter plan om een nieuwe trap aan te schaffen. Echter, de ideale trap ben je nog niet tegen het lijf gelopen, terwijl de verbouwing nadert. Hoe kom je dus zo snel nog aan een trap op maat?

Trapspecialist Lamiwood beschikt over een ruim assortiment aan trappen en biedt daarnaast verschillende doe-het-zelf bouwpakketten aan. Desondanks kan het voorkomen dat de juiste trap er voor jou niet tussen zit. Om die reden is het bij Lamiwood ook mogelijk om de trap zelf te ontwerpen en het design in te sturen. Het is in dat geval wel van groot belang om op schaal te werken, zodat de trap straks perfect past in jouw huis. Breng ons dus op de hoogte van de afmetingen van het trapgat en de hoogte van vloer tot vloer. Verder is het cruciaal om te weten of er bochten in de trap zitten en waar deze zich bevinden. Op die manier is het ook mogelijk om een Gebogen trapleuning of juist een rechte trapleuning te leveren bij de trap. Als je deze gegevens allemaal verwerkt in het ontwerp als een ware vakman, kunnen wij ervoor zorgen dat de ideeën werkelijkheid worden. Binnen tien dagen zal je dan de trap zien verschijnen, waarna je hem alleen nog hoeft te installeren. Reken hier ongeveer een dag de tijd voor, zodat je de tijd kan nemen om de klus professioneel te klaren.

Ga jij binnenkort verbouwen, de trap renoveren of verhuizen naar een huis met een trap? Lees je dan goed in over de mogelijkheden bij Lamiwood of bekijk het gehele assortiment aan traponderdelen, bouwpakketten en diensten op onze website!

https://www.lamiwood.nl/