Onderhoud aan tennisbanen en andere sportvelden

Er zijn een aantal zaken waarop u moet letten voordat u in zee gaat met een bedrijf dat is gespecialiseerd op het gebied van onderhoud aan tennisbanen. Zo is het handig als zo’n bedrijf u kan verrassen met nog een uitgebreid assortiment. Men kan namelijk ook zorgen voor het onderhoud van uw atletiekbaan of hockeyveld. Ton de Rooij Tennis is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van het onderhoud en het aanleggen van tennisbanen. Maar ook op het gebied van andere sporten kan men u helpen met de verzorging en het verlengen van de levensduur van uw veld. Wanneer u hier meer over wilt weten, is het zeker eens aan te raden om te bekijken wat de mogelijkheden van dit specifieke bedrijf zijn.

Aanleggen van een tennisbaan in uw binnenruimte?

Bent u de trotse eigenaar van een grote loods waar u nuttig gebruik van wilt maken? Of bent u voorzitter van de lokale tennisvereniging? Wat uw situatie ook is, het is een goed idee voor u om een overdekte tennisbaan aan te leggen. Gelukkig zijn er dan genoeg mogelijkheden bij de specialist. Zij kunnen u kwaliteit en service in één aanbieden. Ook zijn er allerlei accessoires van Ton de Rooij Tennis voor uw tennisbaan. Dus niet alleen het aanleggen van een tennisbaan, maar ook het onderhoud van tennisbanen is voor een gespecialiseerd bedrijf niet vreemd. Ton De Rooij Tennis is zo’n gespecialiseerde partner op het gebied van tennisvelden. Zo kunt u bij hen kiezen voor het aanleggen van een traditionele hardcourtbaan voor uw binnenveld, maar ook een kunststofsysteem. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw wensen en behoeftes.

De belijning, onderhoud en aanleggen van tennisbanen overlaten aan specialist

Naast een regelmatige onderhoudsbeurt, is goede belijning ook onmisbaar voor tennisbanen. Zonder nauwkeurige belijning kunt u immers niet op een juiste en eerlijke manier spelen op de tennisbaan. Maar wie kan deze strakke lijnen zetten op uw speelveld? Dan moet u zeker gebruik maken van de diensten die een gespecialiseerd bedrijf kan waarmaken. Het doet u goed eens te kijken naar de mogelijkheden die een gespecialiseerd bedrijf, Ton de Rooij Tennis, te bieden heeft. Naast het aanleggen van een tennisbaan kan men ook voor diverse soorten speelvelden, zoals een hockeyveld, de belijning verzorgen. Daarnaast kunnen zij u ook voorzien van een logo of bepaalde teksten op een veld. Zo personaliseert u gemakkelijk uw eigen sportveld.