Augustinus-college

Heb je iets te vieren? Doe dit bij de Kommensaal!

Een familiefeestje, vriendenuitje, bedrijfsfeest, teamuitje, trouwfeest, noem het maar op. Kortom heb je iets leuks te vieren? Dit kan je uitstekend vieren bij de Kommensaal. De Kommensaal is een veelzijdig restaurant gelegen op een prachtige locatie in Lathum. Lees hieronder meer over de mogelijkheden bij deze feestlocatie.

Locatie de Kommensaal

Vier je eigen feestje op deze prachtige locatie. De Kommensaal heeft verschillende unieke locaties voor een uitstekend feestje. Je kan hier gebruik maken van de privé patio of van een van de sfeervolle zalen. Kies uit zaal De Deel of de Van Gogh zaal. De Kommensaal tovert deze zalen om tot een sfeervolle feestruimte waar jij met jouw gasten kunt genieten van een heerlijk buffet.

Met het smaakvolle buffet heb je de mogelijkheid tot een eigen tapinstallatie, een koeling met drankjes en natuurlijk voldoende borden, bestek en glazen. Zo worden alle gasten voorzien.

Wat je ook te vieren hebt, je komt gegarandeerd direct in de feeststemming. De prachtige locatie zorgen voor een unieke feestervaring. Omdat elk feest natuurlijk uniek is, biedt de Kommensaal naast de zelf samengestelde buffet pakketten ook graag maatwerk aan. Zo kies je zelf uit de lekkerste gerechten voor je feest en gasten.

De verschillende buffetten

De Kommensaal heeft drie verschillende all-in-buffetten. Deze buffetten zijn te reserveren vanaf 20 personen. Alle drie te pakketten zijn inclusief een van je eigen feestzaal: De Deel of de Van Gogh zaal, een eigen koelkast gevuld met lekkere drankjes, een tapinstallatie, borden, betrek, glazen en een eindschoonmaken. De buffet arrangementen zijn exclusief bediening.

Bij het buffet arrangementen worden er heerlijk gerechten voor de feestvierders bereidt. De pakketten bieden verschillende gerechten. Zoals heerlijk stokbrood met kruidenboter en soep. Er worden verschillende vleesgerechten bereidt zoals kipsaté, schnitzels of varkenshaas. Daarnaast worden er heerlijke salades gereserveerd met aardappels, rundvlees en tomaten. Naast een salade kan je je maaltijd compleet maken met gekruide boerenfriet en verschillende sausjes. Als afsluiting kan je een heerlijk kopje koffie of thee pakken. De Kommensaal is een perfecte feestlocatie.