Augustinus College
Image default
Groothandel

Glasplaten online bestellen

Uitstekende glasplaten voor vriendelijke prijzen
De ontwikkelingen in de wereld van glasplaten hebben in de afgelopen decennia een hoge vlucht genomen. Steeds meer particulieren en ondernemingen kiezen voor het plaatsen van isolerende of extra isolerende, drielaagse glasplaten in hun huis of pand. Glasplaten zijn in allerlei uitvoeringen, soorten en formaten verkrijgbaar. De bekendste soorten glas betreft dubbel glas of HR++ / HR+++ glas. Dit zijn glazen die bovengemiddeld goed isoleren, waarbij HR +++ (HR staat voor hoog rendement) de beste isolerende werking hebben. Naast dit specifieke isolerende glas zijn er vandaag de dag nog tal van andere beglazingen verkrijgbaar. Welke soorten zijn di? En welke voordelen hebben platen van glas, op maat gemaakt, precies?

Soorten glas naast isolatieglas
Veel bedrijfseigenaren en woningbezitters kiezen voor het inbouwen van isolerend glas in hun pand(en), waardoor er flink bespaard gaat worden op de energienota. Naast een besparing, is een voordeel van isolerende glasplaten het feit dat ze zeer sterk zijn en ook geluiden op een goede manier dempen. Naast isolatieglas is ook brandwerend veiligheidsglas tegenwoordig populair, specifiek bij openbare instellingen en kantoorpanden. Wanneer dit glas, dat intern voorzien is van veiligheidsdraad, onverhoopt breekt, valt het in kleine brokjes en niet in glassplinters uiteen. Dit reduceert de kans op snijwonden en ongelukken aanzienlijk. Een bijkomende plus van veiligheidsglas is dat mensen met verkeerde bedoelingen dit type glas eigenlijk niet kapot kunnen krijgen zonder enorm veel moeite te doen. Inbreken in een pand waar veiligheidsglas in zit, is geen gemakkelijke opgave. En verder zorgt dit glas met zijn brandvertragende werking voor extra veiligheid mocht er onverhoopt brand uitgebroken zijn. Ten slotte zijn er nog specifieke glasplaten beschikbaar voor spiegels, tafelbladen van glas, glazen traptreden of glas voor gebruik in deuren. Het glas kan daarbij op een specialistische manier worden afgewerkt. Den kaan diamantglas, figuurglas of zonwerend glas. Kortom: met glas is alles mogelijk, want de variatie en opties zijn eindeloos!


Laat je inspireren door al onze voordelige soorten glas

Neem eens een kijkje in onze webshop en laat je inspireren door onze talloze glassoorten en varianten glas. Glas online bestellen is tegenwoordig eenvoudiger dan ooit. Voordelig aan ons glas is dat wij als groothandel vriendelijke prijzen kunnen hanteren voor het beste glas dat op de markt verkrijgbaar is.

Bestel je glasplaten eenvoudig en snel op www.glaskoning.nl