Deac helpt u met het kiezen van het juiste koffiemachine

Om je klanten en vooral werknemers tevreden te houden, is het belangrijk om u te focussen op wat zij graag willen binnen een organisatie. Koffie is een goed voorbeeld van iets wat niet ondergewaardeerd mag worden. Werknemers vinden goede koffie namelijk zeer belangrijk. Goede resultaten beginnen ook bij een goede werkomgeving. En een kopje koffie is zeker een voorbeeld van wat past bij een goede werkomgeving. Wilt u dus graag een professionele koffiemachine aanschaffen? Deac geeft u tips!

Koffiemachine naar uw wensen

Een koffiemachine op het werk die perfect past in ieder bedrijf? Die is er helaas niet. Ieder bedrijf is natuurlijk anders en ieder bedrijf heeft dus ook andere wensen en behoeften als het gaat om koffie. Deac denkt graag met u mee wanneer het gaat om koffie op het werk. Met een checklist is het de bedoeling dat we tot de beste oplossing komen. Deac Koffie Experts is specialist op het gebied van volautomaat koffiemachines van verschillende topmerken in combinatie met verschillende koffie- en thee concepten. Samen komen we zo tot de beste conclusie. Wij hebben voor u speciale koffieconcepten op maat. Ook het huren van een koffiemachine voor een vast bedrag per maand kan een slim idee zijn. De checklist die Deac hanteert voor de beste keuze koffiemachine op het werk, bestaat uit de volgende punten: bonen, instant of bresh brew, verse melk of topping en het aantal medewerkers. Zo is het maken van een keuze een meer gemakkelijke keuze.

Keuze voor een koffiemachine

Goede koffie bevordert de creativiteit van uw werknemers, maar hoe weet u of een koffiemachine de perfect match is? We snappen dat dit een lastige keuze is en het grote aanbod maakt het er ook niet gemakkelijker op. We geven daarom een aantal voorbeelden van koffiemachines die geschikt kunnen zijn voor uw organisatie.

• Faema

• Rex Royal

• Animo

• Etna

• Jura


Deze machines zouden wel eens de perfecte match kunnen zijn! Heeft u veel medewerkers? Dan is de Rex Royal misschien wel een passende keuze. Heeft u hygiene hoog in het vaandel staan? Dan is de Jura misschien wel de perfecte match, met TÜV-gecertificeerde hygiënegarantie.

Ook op het werk wordt het dus steeds belangrijker dat er een professionele koffiemachine staat. Een professionele koffiemachine is een visitekaartje voor uw bedrijf en zorgt er zelfs voor dat uw medewerkers productiever zijn. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Wilt u meer informatie over de verschillende koffiemachines? Of wilt u weten welke machine bij uw bedrijf past? Kijk dan eens op: Deac Koffie Experts. Wij helpen u graag bij de keuze koffiemachine.

https://deac.nl/