Augustinus College
Image default
Woning en Tuin

Alles wat je moet weten over digital signage

Qyn is een bedrijf dat staat voor mastering digital signage. Ze verzorgen schermcommunicatie voor allerlei bedrijven en in allerlei toepassingen. Het communiceren naar klanten of medewerkers via digitale schermen wordt bijna overal toegepast en juist daarom is het werk dat Qyn doet onmisbaar in veel bedrijven. In dit artikel lees je alles over de digital signage van Qyn en wat dit voor jouw bedrijf zou kunnen betekenen. Lees dus vooral verder.

Interactieve digital signage

Digital signage betekent eigenlijk niets meer dan communicatie via digitale schermen. Deze schermen zijn ontzettend flexibel en kunnen meteen inspelen op actualiteit. Dat komt omdat ze op ieder moment aangepast kunnen worden. Daardoor kunnen voor ieder moment relevante boodschappen op het scherm te zien zijn. Zo kun je bijvoorbeeld aanbiedingen laten zien op het scherm, maar ook gewone informatie over je bedrijf of het laatste nieuws. Ook treintijden, beurskoersen en het weer kunnen worden toegevoegd aan het scherm. Voor Qyn is het belangrijk dat al deze technische apparaten altijd werken en hier wordt dan ook naar gestreefd. De wensen en verwachtingen van de klant worden altijd gewaarborgd. Zo kunnen effectieve en creatieve projecten tot een goed einde gebracht worden. Volgens hen is dit waar mastering digital signage echt over gaat.

Toepassingen van digital signage

Naast dat digitale schermen ontzettend flexibel zijn, zijn ze ook nog eens breed toepasbaar. Zo zijn er etalageschermen om de aandacht van de klanten te trekken, maar kun je ook in de winkel zelf schermen ophangen met informatie. Daarnaast zijn er ook steeds meer interactieve schermen te vinden. Door middel van een touchscreen ga je via het scherm de dialoog aan met de klant. Iets wat voor het personeel soms niet mogelijk is door drukte. Voor alle mogelijkheden en toepassingen kun je eens op de website van Qyn kijken.